Bekostiging

De kosten zijn afhankelijk van uw indicatie, de vastgestelde tarieven van het zorgkantoor, verzekeraar of gemeente, de intensiteit van de zorg, de deskundigheid die wordt gevraagd en de financieringsvorm (PGB, ZIN of particulier) waarvan u gebruik maakt.

Wilt u regie behouden over uw zorgverlening? Het persoonsgebonden budget (PGB) is een budget dat u toegekend krijgt om zelf uw zorgverleners in te huren voor de zorg die u nodig hebt. Of om zelf uw hulpmiddelen aan te schaffen en voorzieningen te realiseren. Bent u chronisch ziek of hebt u een beperking of aandoening? Neem zelf het heft in handen en regel zelf uw eigen zorg!

Er zijn verschillende varianten:

  • PGB-Wlz:  voor mensen die intensieve, langdurige zorg nodig hebben. Dat zijn mensen die 7 x 24 uur toezicht of zorg nodig hebben.
  • PGBWmo: voor mensen die begeleiding individueel of hulp bij het huishouden, hulpmiddelen en voorzieningen nodig hebben.
  • PGB-Zvw: voor mensen die persoonlijke verzorging en verpleging nodig hebben

Bij zorg in natura (ZIN) heeft uw zorgverlener een overeenkomst met uw verzekeraar en dient zij aldaar direct de declaraties in. Indien van toepassing heeft u het beste van twee werelden! Een vast team van zzp-ers zonder administratieve rompslomp!

Indien u meer zorg dan geïndiceerd wenst, kan u ervoor kiezen om deze vanuit uw eigen middelen te financieren

Wilt u de mogelijkheden en voorwaarden van de verschillende bekostigingsmodellen weten? Stuur ons een mail!

Liever Thuis Zorgdiensten: voor deskundige zorgverleners met een prima prijs kwaliteit verhouding!